Gratis kontakt direkte til din nye jagt-oplevelse!

Jagtrejse til Letland

Hvis du ønsker en jagtrejse til Letland, står du overfor en meget spændende oplevelse. Dette tidligere kommunistiske land er stadig en del af øst-Europa og dermed relativt ukendt som jagtland, for danske jægere.


Det betyder, at det stadig er muligt at finde meget store og gode trofæer til yderst fornuftige priser. Endvidere er de lokale jægere meget behagelige, humoristiske og åbne overfore at yde en god service til os "vesterlændinge".


De 2 kæmpe områder som direkte-jagtrejser.dk kan forbinde dig med, ligger meget afsides og er relativt uberørt af udenlandske jægere. Vi har selv besøgt områderne i mere en et årti og haft mange gode naturoplevelser der. Derfor kan vi med god samvittighed anbefale det til dig.


I Letland kan jages Ulv, Kronvildt, Råvildt, Vildsvin, Elg og Bæver.

Her kan du se trofæbilleder fra Letland.

Indkvarteringen er enten hos stalker privat i mindre værelser eller på et lille lokalt hotel i landsbyen. Begge steder får man god solid Lettisk mad.


Ønsker du at rejse med familien, kan det også lade sig gøre. Der findes flere aktiviteter for både børn og kvinder relativt tæt på området. Det vil også være oplagt at besøge hovedstaden Riga, som er en flot gammel handelsby. Læs mere om Riga her.

 

Udfyld kontaktformular nederst på siden.

Gratis kontakt til jagtområdet / Hunting request Latvia