Gratis kontakt direkte til din nye jagt-oplevelse!

Jagtrejse til Polen

Sebastian har et Jagtområde i Polen som blev grundlagt for mennesker, for hvem jagt ikke kun er en form for fritid, men frem for alt en lidenskab. Det er lidenskaben og ønsket om at organisere spændende jagt, der har bidraget til oprettelsen af ​​kontoret.

 

Som jægere med mange års erfaring bringer vi vore gæster essensen af ​​ægte jagt, og vi viser skønheden i den polske skov og tradition. Vi kan også anbefale et af de bedste polske fisker områder.

Kvaliteten af ​​trofæer, vil helt sikkert tilfredsstille dine forventninger. 

 

Ærlighed, venlig atmosfære og professionel tilgang til jagt er blot nogle af fordelene ved vores stalker. I vores aktivitet gør vi alt for at sikre, at alle vores gæster forlader os med smukke trofæer og uforglemmelige jagtoplevelser.

 

 

Hovedkvarteret for vores familieejede firma er beliggende i Drawsko Pomorskie Forest. Vi specialiserer os i organisationen af ​​jagt i den vestpommerske del af landet, der er berømt for de bedste jagtområder i Polen. Vindende medalje trofæer er ikke ualmindeligt.

Purschjagt:

Jagttilbud rettet mod kræsne jægere. Hvert aspekt af individuel jagt er skræddersyet til dine behov. Ved at vælge dette tilbud får du præcis, hvad du forventer.

 

 

Drivjagt:

Kan du lide at jage med andre? Vælg et gruppetilbud, som du kan nyde fuld af spænding med dine venner. Der er ikke noget bedre end en aftendiskussion om en fælles jagt ved pejsen.

Gratis kontakt til jagtområdet / Hunting request Polen