Gratis kontakt direkte til din nye jagt-oplevelse!

Jagtrejse til Spanien

 

Jægeren som du skriver til i Spanien er en ældre herre med over 35 års erfaring i at drive sit eget jagt bureau i Spanien. Han og hans kone arbejder samme om at give klienter fra hele verden unikke oplevelser. Det er ikke billig discount-jagt men god solid kvalitets-jagt med 100% succes garanti.

 

En jagt til Spanien vil være en af ​​de bedste oplevelser, du vil få som jæger. Vores jagtdestination kan garantere succes for alle vore jagter, fra den traditionelle Montería til vores pyrschjagt: Gredos Ibex, Beceite Ibex, det sydøstlige Ibex (Sierra Nevada) og Ronda Ibex, er bjerggeder som kan jages. Også forskellige spanske arter som Chamois, Mouflon og Aoudadsheep. En ny jagtoplevelse i Spanien!!!.

 

Vores stalker har nok Spaniens mest omfattende program!!! De kan tilbyde et stort udvalg af jagt i Spanien, der dækker de 4 ibexer, ulven og vildsvin, Boc Balear og Monterias.

 

Ibex "Grand Slam" er kun muligt i Spanien. Det betyder at du kan skyde alle 4 ibex arter på en tur. De har de 4 forskellige ibex som Gredos, Beceite, Ronda og Sierra Nevada ibex og de kan garantere, at 100% succes på Grand Slam Ibex.

Vores stalker tilbyder et specielt jagtprogram: Spanish Ibex Grand Slam.

Denne jagtpakke giver jægeren mulighed for at leve en enestående mulighed for at fuldføre den spanske Grand Slam i en enkelt tur.

Fantastiske dage i jagtperioden november-december eller forårstid for at samle de fire under arter af vores spanske Ibex.

 

I løbet af disse dage vil du blive ledet af en professionel jæger, der fører an i den store oplevelse at jage i de anerkendte spanske jagtserver, der er kendt for sine smukke trofæer og dets forvaltning.

Denne tur tager dig gennem meget af landets geografi og vil vise dig forskellige landskaber, lækre regionale køkkener, forskellige skikke og de samme indbydende mennesker på hvert af de steder, du vil besøge.

 

Lidt om jagten:

Gederne bevæger sig let rundt om stenrige vægge af utrolig lodrethed takket være deres utrolige balance og klove, som er skridsikker.

 

Sierra Nevada er et bjergrigt område tilhørende Baetic-bjergkæden, mere specifikt Penibetico-sortimentet. Dette kan findes i Andalusien, i det centrale sydøstlige område af provinsen Granada og den sydøstlige del af provinsen Almería. På grund af landets store mangfoldighed og dets eksklusive naturlige værdi har den modtaget flere bestemmelser for beskyttelse. Udover at være et naturbeskyttelsesområde og nationalpark, er det også internationalt anerkendt som en biosfærereservat. Det højeste punkt er Mulhacén-toppen ved 3,482m.

 

Et charmerende og komfortabelt hotel beliggende i hjertet af landet vil være vært for dig under dit ophold. Der vil du smage Middelhavet, andalusisk og traditionel mad: Middelhavet elementer blandet med arabiske traditioner fusionere for at skabe det traditionelle andalusiske køkken, rige og varierede retter vil fange dine smagsløg!

 

Den Spanske jagt er en oplevelse for sig. De tager ca. 3 timer med fly fra Danmark til Spanien.

Kontaktformular