Gratis kontakt direkte til din nye jagt-oplevelse!

Jagtrejse til Syd Afrika

 

Stalkeren som du skriver direkte til i Afrika ejes og drives af Outfitter og Professional Hunter Jaco, assisteret af sin kone.

Det er et ungt par, der gør det yderste for at etablere sig i branchen og netop derfor har de også gode priser og yder deres bedste service. Netop for at komme godt i gang.

 

Han er vokset op med jagt i den afrikanske bush og har jaget i de afrikanske lande, herunder Mozambique, Tanzania, Zimbabwe og Zambia. Han tror på etisk jagt og ved meget om den mest respektfulde måde at spore de afrikanske dyr på, for at jage dem. Han har stor erfaring i trofæ jagt, og sikre en etisk og sikkert Safari for hver klient. Han har specialiseret sig i jagt på de store sletter, både med riffel og bue.

 

De har eksisteret i Limpopo i de sidste 10 år og tilbyder nogle af de bedste jagtområder i Limpopo-provinsen. Vores jagtområder består af over 30.000 ha.

En af vores specialiteter er Warthogs. I vores områder har vi en sund population af warthogs og producerer nogle af de bedste warthog trofæer hvert år. Vi har en bred vifte af forskellige revirer i vores område, der giver nogle topklasse trofæer hvert år.

 

Det bliver ikke bedre end at jage på sletterne omkring Limpopo-floden, f.eks. den Store Kudu i den tykke Acacia bush og slutte dagen med en smuk afrikansk solnedgang over Limpopo-floden.

 

Vi sørger også for familien, og har et bredt program for ikke jægere.

 

Vi tilbyder også fuglejagt, som kan kombineres.

 

Vores indkvartering varierer fra rustikke teltlejre til luksuriøse lodges for at imødekomme alle vores kunders behov. Vores lejre og loger har følgende luksus:

 

  • Gratis Wifi i værelser og ved spise pladser
  • Værelser med eget badeværelse varmt og koldt rindende vand
  • Træk og slip/toilet
  • Aircondition og opvarmning
  • Daglig vask og rengøringsservice
  • Vores team af velkvalificerede medarbejdere vil tage godt vare på dig gennem hele jagt turen og sørg for, at du altid får 5 stjernet service
  • Du vil få serveret morgenmad, frokost og en 3 retters middag samt snacks, sodavand og/eller alkoholholdige drikkevarer dagligt

 

"Vi tilbyder en ægte afrikansk oplevelse!"

 

Kan kombineres med turistattraktioner:

 

1) Menneskehedens vugge - 20 min kørsel fra Jatavu Guest Lodge

 

Cradle of Humankind-regionen i Sydafrika, som ligger cirka 90 minutters kørsel fra Johannesburg centrum, giver besøgende mulighed for at lære om sten og knogler, vin og spise i rolige omgivelser.

 

Menneskehedens vugge Verdensarvs-sted er et af ​​otte i landet. Det er verdens ældste hjemsted, der er hjemsted for omkring 40% af verdens menneskelige forfader-fossiler.

 

Området er også hjemsted for en række fugle, dyr og planter, hvoraf nogle er sjældne eller truede.

 

2) Sterkfontein Caves - 15 min kørsel fra Jatavu Guest Lodge

 

Sterkfonte-hulerne er verdensberømte for deres fossile fund og et velkendt turistmål. Efter en omfattende ansigtsløftning i 2005 er Sterkfontein Caves stedet hjemsted for en top restaurant, konferencelokaler, nem adgang til hulerne, moderne gangbroer og en strandpromenade forbi udgravningsstedet, hvor verdensberømte fossiler er blevet opdaget.

 

Sterkfontein Caves ejes af universitetet i Witwatersrand, hvis forskere har været ansvarlige for de vigtigste udgravninger på verdensarvs-stedet.

De krediteres mange af de berømte opdagelser, herunder den verdensberømte "Mrs Ples" og "Little Foot", et næsten komplet Australopithecus-skelet, der dateres mere end 3 millioner år.

 

3) Rhino og Lion Nature Reserve - 15 min kørsel fra Jatavu Guest Lodge

 

Rhino & Lion Nature Reserve er et privatejet vildt-reservat, der sammen med Wonder Cave udgør en vigtig del af turistaktiviteterne i Kromdraai-dalen og menneskehedens vugge.

 

Du har gennemkørsel i hele reserven i dit eget køretøj. Reservatet dækker omkring 1200ha og kan prale af 30 forskellige arter, herunder løve (hvid og afrikansk), næsehorn, tiger (sibirisk, bengal og hvid), vildhund, cheetah, bøffel, roan, sabel, flodhest og mange antiloper.

 

Skriv til Stakleren Jaco og få et godt tilbud tilbage.

Gratis kontakt til jagtområdet / Hunting request South Africa